Menu

Voorgerechten

  • Stokbrood met boter en tapenade € 4,25
  • Terrine van gerookte zalm en witvis, met een dille saus € 12,25
  • Kroketjes van kloosterkaas, met mosterd compote € 13,50
  • Rundercarpaccio, met oude kaas, pijnboompitjes en een basilicumdressing € 13,75
  • Gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen € 18,75
  • Proeverij van voorgerechten € 19,95

Soepen

  • Kreeftensoep € 6,25

    Groot + € 2,70

  • Proeverij van 3 soepjes € 8,95
  • Ossenstaartbouillon € 5,25

    Groot + € 2,25

  • Gevogelte bouillon € 5,00

    Groot + € 2,25

* komt u met 7 personen of meer, dan serveren wij het maandmenu. Wilt u liever iets anders, dan stellen we graag vooraf een apart menu voor u samen (prijs hiervoor is afhankelijk van de producten)

Hoofdgerechten

Visgerechten

  • Rogvleugel, met gebrande boter € 25,50
  • Gamba's met kruiden en knoflook € 24,50
  • Kabeljauw filet, met een Hollandaisesaus € 23,95

Vleesgerechten

  • Buiten de kaart hebben we ook nog gerechten op ons krijtbord staan Dagprijs

Bij het hoofdgerecht serveren wij eenmalig bijbehorende garnituren
* komt u met 7 personen of meer, dan serveren wij het maandmenu.

Nagerechten

  • Soesjes gevuld met roomijs en karamelsaus € 8,50
  • Boerenbruiloft (boerenjongens, boerenmeisjes, bitterkoekjesijs en advocaat) € 9,50
  • Diverse soorten sorbet ijs met slagroom € 8,95
  • Chocolademousse € 7,75

Onze desserts zijn heerlijk in combinatie met een glas port of een zoete dessertwijn

€ 37,50

Maandmenu

April

Terrine van gerookte zalm en witvis, met een dille saus

Gevogelte bouillon

Kabeljauw filet, met een Hollandaisesaus
of
Kalfsoester, met een saus van truffel

Chocolademousse