Menu
Voorgerechten
-
Stokbrood met boter en tapenade € 4,25
-
Terrine van gerookte zalm en witvis, met een dille saus € 12,25
-
Kroketjes van kloosterkaas, met mosterd compote € 13,50
-
Rundercarpaccio, met oude kaas, pijnboompitjes en een basilicumdressing € 13,75
-
Gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen € 18,75
-
Proeverij van voorgerechten € 19,95
Soepen
-
Kreeftensoep € 6,25
Groot + € 2,70
-
Proeverij van 3 soepjes € 8,95
-
Ossenstaartbouillon € 5,25
Groot + € 2,25
-
Gevogelte bouillon € 5,00
Groot + € 2,25
* komt u met 7 personen of meer, dan serveren wij het maandmenu. Wilt u liever iets anders, dan stellen we graag vooraf een apart menu voor u samen (prijs hiervoor is afhankelijk van de producten)
Hoofdgerechten
Visgerechten
-
Rogvleugel, met gebrande boter € 25,50
-
Gamba's met kruiden en knoflook € 24,50
-
Kabeljauw filet, met een Hollandaisesaus € 23,95
Vleesgerechten
-
Entrecote van de grill, met kruidenboter € 24,95
-
Ossenhaas naturel € 26,95
pepersaus/rode wijnsaus/portsaus/truffelsaus + 2,00
-
Kalfsoester, met een saus van truffel € 23,95
-
Buiten de kaart hebben we ook nog gerechten op ons krijtbord staan Dagprijs
Bij het hoofdgerecht serveren wij eenmalig bijbehorende garnituren * komt u met 7 personen of meer, dan serveren wij het maandmenu.
Nagerechten
-
Soesjes gevuld met roomijs en karamelsaus € 8,50
-
Boerenbruiloft (boerenjongens, boerenmeisjes, bitterkoekjesijs en advocaat) € 9,50
-
Diverse soorten sorbet ijs met slagroom € 8,95
-
Chocolademousse € 7,75
Onze desserts zijn heerlijk in combinatie met een glas port of een zoete dessertwijn
€ 37,50
Maandmenu
April
Terrine van gerookte zalm en witvis, met een dille saus
Gevogelte bouillon
Kabeljauw filet, met een Hollandaisesaus of Kalfsoester, met een saus van truffel
Chocolademousse