Menu

Voorgerechten

  • Stokbrood met boter en tapenade € 4,25
  • Hertencarpaccio, met een truffelsaus € 12,50
  • Huisgerookte eendenborst, met witlof en gember € 14,50
  • Kroketjes van kloosterkaas, met mosterd compote € 13,50
  • Rundercarpaccio, met oude kaas, pijnboompitjes en een basilicumdressing € 13,75
  • Gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen € 18,75
  • Proeverij van voorgerechten € 19,95

Soepen

  • Ossenstaartbouillon € 5,25

    Groot + € 2,25

  • Zuurkoolsoep € 5,25

    Groot + € 2,25

* komt u met 7 personen of meer, dan serveren wij het maandmenu. Wilt u liever iets anders, dan stellen we graag vooraf een apart menu voor u samen (prijs hiervoor is afhankelijk van de producten)

Hoofdgerechten

Visgerechten

Vleesgerechten

  • Buiten de kaart hebben we ook nog gerechten op ons krijtbord staan Dagprijs

Bij het hoofdgerecht serveren wij eenmalig bijbehorende garnituren
* komt u met 7 personen of meer, dan serveren wij het maandmenu.

Nagerechten

Onze desserts zijn heerlijk in combinatie met een glas port of een zoete dessertwijn

€ 37,50

Maandmenu

November (t/m 1-12)

Carpaccio van hert, met een truffelsaus

Zuurkoolsoep

Victoriabaars, met een saus van tuinkruiden
of
Hertensukade, met eigen jus

Tiramisu