Menu
Voorgerechten
-
Stokbrood met boter en tapenade € 4,25
-
Hertencarpaccio, met een truffelsaus € 12,50
-
Huisgerookte eendenborst, met witlof en gember € 14,50
-
Kroketjes van kloosterkaas, met mosterd compote € 13,50
-
Rundercarpaccio, met oude kaas, pijnboompitjes en een basilicumdressing € 13,75
-
Gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen € 18,75
-
Proeverij van voorgerechten € 19,95
Soepen
-
Mosterdsoep € 5,25
Groot + € 2,25
-
Kreeftensoep € 6,25
Groot + € 2,70
-
Proeverij van 3 soepjes € 8,95
-
Ossenstaartbouillon € 5,25
Groot + € 2,25
-
Zuurkoolsoep € 5,25
Groot + € 2,25
* komt u met 7 personen of meer, dan serveren wij het maandmenu. Wilt u liever iets anders, dan stellen we graag vooraf een apart menu voor u samen (prijs hiervoor is afhankelijk van de producten)
Hoofdgerechten
Visgerechten
-
Sliptong, 2 stuks € 23,75
-
Sliptong, 3 stuks € 29,50
-
Gamba's met kruiden en knoflook € 25,50
-
Zeeduivel omwikkeld met spek en een witte wijnsaus € 25,95
-
Victoriabaars, met een saus van tuinkruiden € 24,50
Vleesgerechten
-
Hertenbiefstuk, met een saus van paddenstoelen € 25,50
-
Ossenhaas naturel € 26,95
pepersaus/rode wijnsaus/portsaus/truffelsaus + 2,00
-
Wildstoofpot € 26,50
-
Hertensukade, met eigen jus € 24,50
-
Buiten de kaart hebben we ook nog gerechten op ons krijtbord staan Dagprijs
Bij het hoofdgerecht serveren wij eenmalig bijbehorende garnituren * komt u met 7 personen of meer, dan serveren wij het maandmenu.
Nagerechten
-
Soesjes gevuld met roomijs en karamelsaus € 8,50
-
Boerenbruiloft (boerenjongens, boerenmeisjes, bitterkoekjesijs en advocaat) € 9,50
-
Warm chocolade taartje met vanille-ijs € 9,50
-
Cheesecake, met speculaas € 8,25
-
Tiramisu € 7,75
Onze desserts zijn heerlijk in combinatie met een glas port of een zoete dessertwijn
€ 37,50
Maandmenu
November (t/m 1-12)
Carpaccio van hert, met een truffelsaus
Zuurkoolsoep
Victoriabaars, met een saus van tuinkruiden
of
Hertensukade, met eigen jus
Tiramisu