Hoofdgerechten

Hoofdgerechten



Visgerechten




Gamba's met kruiden en knoflook

€ 23,75

Zeeduivel omwikkeld met spek en een witte wijnsaus

€ 24,95

In zijn geheel gebakken zeeuwse tong (400-500 gram)

€ 39,50

Scholfilet met zalmfilet en een hollandaise saus

€ 21,50



Vleesgerechten




Kalfsribeye, met een knoflooksaus

€ 22,50


Tournedos, met een truffelsaus

€ 26,50


Lamscarre, met honing en Provencaalse saus

€ 25,50


Parelhoen filet, met een saus van eekhoorntjesbrood

€ 21,50




Deze gerechten worden geserveerd met bijbehorende garnituren










* komt u met 7 personen of meer, dan vragen wij u te kiezen voor het maandmenu.
Wilt u liever iets anders, dan stellen we graag vooraf een apart menu voor u samen (prijs hiervoor is afhankelijk van de producten)