Afhaalgerechten

Afhaalgerechten

We willen wij nog graag het woord tot u (onze gasten) richten.

Voor ons, Arjen en Miranda, is dit een heel rare tijd geweest. Dagelijks werden we geconfronteerd met een leeg restaurant een kaal terras en vooral het gemis van u onze gasten. De afgelopen 17 jaar hebben we genoten van uw gezelligheid, uw vertrouwen en gewoon uw aanwezigheid. In de weken van onze verplichte sluiting zijn wij verrast door alle steun van u en ook weer al het vertouwen in ons.

De maand juni was voor ons weer even wennen, hoewel het heel fijn was om weer hetgeen te doen wat je zo leuk vindt, was het ook weer even inkomen en anders als voor de corona crisis.

Hoewel we erg graag door hadden willen gaan met de afhaalgerechten, hebben we gemerkt dat het niet mogelijk was/is. We willen graag aandacht geven aan onze producten en echt iets goed neer zetten. Dit bleek echter niet mogelijk, daarom hebben we moeten besluiten om geen afhaal meer te doen.

We vinden het fijn dat u in deze periode bij ons heeft besteld en willen u bedanken voor alle steun en vertrouwen in ons.

We hopen dat wat u bij ons besteld heeft naar wens is geweest en dat we u gauw weer voor een heerlijke avond uit, bij ons in het restaurant kunnen verwelkomen.

Blijf gezond en tot gauw!

Arjen, Miranda en Maud